20 GODINA USPEŠNE KARIJERE

Sergej Ćetković: „Korona mi nije dozvolila da obeležim jubilej“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Kada čujete pesme „Pogledi u tami“, „Ako te nije pronašla ljubav“ i „Prokleta bila“ sigurno znate da se radi o pop pevaču Sergeju Ćetkoviću. Pripadnice lepšeg pola obožavaju njegove balade, a njegovi tekstovi i muzika ga čine prepoznatljivim. Ove godine trebalo je da proslavi 20 godina svoje karijere, ali ga je epidemija koronavirusa u tome sprečila. On je u jednom intervjuu otkrio kako se oseća povodom toliko godina uspešne karijere na muzičkoj sceni.

„Ove godine je trebalo da proslavim 20 godina karijere, ali je korona sve poremetila, tako da ću taj jubilej, nadam se, obeležiti sledeće godine, onako kako dolikuje i kako moja publika zaslužuje. Novi album je u završnoj fazi, jako sam ponosan na nove pesme koje su veoma autentične i mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Za sada, kao što sam i rekao, zdravlje je najvažnije, i nadam se da ćemo se ubrzo vratiti normalnom životu, a samim tim i koncertima, uživanju i radosti na koju je cela ova situacija bacila senku“- ističe Sergej za „Blic“.

Pevač je u braku sa Kristinom Ćetković sa kojom ima dve ćerke, Lolu i Milu. Njegove mezimice su bile kreativne i osmislile bojanke za decu koje će uskoro postati brend.

„Projekat „Lola i Mila“ je započet slikovnicom „Šta je slađe od kolača“ koja je naišla na veliki uspeh, i koja upravo u ovom momentu, u novom tiražu, kreće u novogodišnju prodaju na kioscima i u „Dexy Co Kids“ radnjama, a sav prihod će biti namenjen roditeljskoj kući „Zvončica“ iz Beograda. To je prva roditeljska kuća otvorena za potrebe smeštaja dece obolele od malignih bolesti“- rekao je Ćetković i dodao:

„Nezavisno od toga, odlučili smo da za Novu godinu svu decu koja vole „Lolu i Milu“ obradujemo bojankama, kao i sa tri nove slikovnice, a uporedo pripremamo i nove epizode crtanog filma“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci