[acf field="pre_title"]

Sergej Pajić u novoj pesmi i videu otkriva ko je „Mia Bella“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Na kraju leta, Sergej Pajić je sa svojom publikom podelio najintimniju pesmu u svom dosadašnjem autorskom radu. Pomerajući sopstvene stvaralačke i kreativne granice, razmišljajući van lokalnog/regionalnog okvira Sergej Pajić, kao artist, sa novim singlom „Mia Bella“ staje rame uz rame sa vodećim svetskim pop artistima.

Sergej Pajić, Promo

Suptilnu latino solažu odsviranu na akustičnoj gitari, prati savremeni afrobeats a sve to krasi intimna priča inspirisana velikom Sergejevom ljubavi:

„Pesma ’Mia Bella’ je posvećena mojoj devojci i napisana je potpuno spontano, na putu za Beograd posle nastupa u Vićenci (Italija). Dušu sam svoju uneo u tekst i u melodiju pesme. Jedva sam čekao da dođem u Beograd kako bih joj pustio. Kada je prvi put čula, nije uspela da se suzdrži i pustila je suzu. Najiskreniji deo pesme glasi: „Neću samo tvoje telo dušo, jer mi trebaš cela“. Potpuno sam promenio muzički izraz. Težak period kroz koji sam prolazio me naučio stvarima koje ubuduće neću ponavljati. Sada sam na pravom putu!“

Atraktivan video spot sniman je tokom leta na crnogorskom primorju. Pored Sergeja u njemu se pojavljuje upravo devojka o kojoj priča. Na taj način Pajić je dao odgovor na spekulacije tabloida po pitanju identiteta devojke sa kojom je proveo leto daleko od očiju javnosti. Video spot za pesmu „Mia Bella“ je samo nakon nekoliko sati ušao među prvih dvadeset lokalne trending YouTube liste.

„Snimanje spota je prošlo glatko međutim, već na drugoj lokaciji se desio incident. Pao sam sa motora tokom snimanja i srećom nisam se povredio. Snimali smo osamnaest sati na raznim lokacijama u jednom od najluksuznijih rizorta u Crnoj Gori. „Luštica Bay“ je predivno mesto. Dosta ljudi u svojim spotovima sebe ne predstavlja kakvi su zaista i trude se da žive neke izmišljene živote. Mi smo u ovom spotu radili sve sto i inače radimo. Bez imalo odstupanja. Toliko smo se uživeli i bili iskreni da smo par puta zaboravili da nas kamere snimaju pa se iznenadili kad bi snimatelj nešto prokomentarisao,“ kazao je Sergej Pajić.

Njegov prethodni singl „Kabul“ je osvojio striming servise širom regiona, video spot je u trendingu na platformi YouTube a sakupio je preko dva miliona pregleda. Uspehom te pesme i saradnjom koju je njome postigao sa internacionalnom izdavačkom kućom Warner Music, Sergej Paji je stekao poverenje kako Mascoma (kao predstavnika WMG na lokalnom tržištu) tako i Warner Musica generalno.

Novi singl „Mia Bella“ Sergeja Pajiča je dostupan na svim striming servisima od 22. septembra. Video spot pogledajte na Sergejevom YouTube kanalu.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci