[acf field="pre_title"]

Sindi Models otvoreno: “Noć je vedra nad Srbijom mi je bila katastrofa!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U emisiji “Tranquilo” ove nedelje, glavna tema je bila muzika devedesetih i legendarni hitovi koji su obeležili te godine ali koji se i dan danas slušaju. Sindi Models i Husa Beat street prisetili su se tih vremena a Sindi je ispričala i neke zanimljive detalje vezane za pesme. Naime, ona je otkrila da joj je najdraža pesma ikada “Pare, pare” a da recimo “Noć je vedra nad Srbijom” nije htela da peva jer joj je, kako otvoreno priznaje – bila katastrofa!

Meni je nadraži “Pare, pare”, to je baš bio veliki hit, a većini ljudi je “Noć je vedra nad Srbijom” ali meni se, lično nije nikada svidjala. Ja kad treba da biram pesme, ja nemam pojma da izaberem pesmu. Naš menadžer je birao pesme, Milan Vrbić, i ja kada sam čula prvi put “Noć je vedra nad Srbijom”, meni je to bila katastrofa, zato što je meni ta pesma izgledala kao one babe što nariču dok pevaju pesmu i ja apsolutno nisam mogla da vidim nas 4 kao atraktivne devojke uz tu pesmu gde se malo nariče, i rekla sam: Kad je ova pesma, ja ne izlazim na scenu! Na kraju se ispostavilo da nam je to jedan od najvećih hitova. – iskreno je ispričala atraktivna Modelsica u razgovoru sa Tijanom Randjelović.

Ukoliko ste u nedelju propustili premijerno izdanje emisije “Tranquilo” sa Sindi, Husom, Ivanom Krunić i Andreom Došen, večeras od 18 časova možete pogledati reprizu na kanalu Toxic Folk tv.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci