[acf field="pre_title"]

Sindi Models: “Sa Nadjom se čujem često, Sandra je prekinula kontakte sa svima.”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Modelsice su devedesetih godina bile najpopularniji ženski sastav a do danas niko nije ništa slično uradio. Atraktivne devojke su žarile i palile a njihovi hitovi su i dalje nazaobilazni na žurkama. “Pare, pare”, “Noć je vedra nad Srbijom”, “Šef stanice” i mnoge druge pesme obeležile su godine za nama, a jedna od devojaka koja je bila vodeća i najduže u sastavu, svakako je Sindi. Ona je gostujući u našem tv formatu “Tranquilo” otvoreno pričala o detaljima iz tog perioda, otkrivši da spekulacije kako se Modelsice medjusobno nisu podnosile, nisu tačne.

Iako smo bile mlade, bile smo baš veliki profesionalci i nekako smo to shvatale kao posao koji moramo da odradimo, a možda je pomoglo i to što smo se sve bavike modelingom i nekako smo sve naučile na žensku konkurenciju. Jako puno smo radile, 4-5 nastupa smo imale preko nedelje i možda 2 dana za odmaranje, tako da smo bile baš usmerene jedna na drugu, većinu vremena smo provodile zajedno. Dešavalo se da se nekad sporečkamo ali nikada tu nije bilo nekih velikih svadja ili netrpeljivosti. Pa ne bi, uostalom, ni opstale tolike godine. – ispričala je Sindi.

Na Tijanino pitanje – sa kojom koleginicom iz grupe je bila najbliža i sa kojom je i dalje u kontaktu, Sindi je odgovorila:

Sa Nadjom sam bila nabliža, sa njom se čujem i dan danas. Sa Sandrom sam isto bila ok, mada je ona prekinula kontakte sa svima iz Beograda kada je otišla. Sa Nadjom se družim, ona je urednica “Story” magazina, i dalje je u javnom poslu. Tako da sam sa njom najbliža pored Nevene moje sestre. Mimi nekada sretnem, jer je njena ćerkica išla u francusku školu kao moja Petra. – bila je iskrena Sindi.

Sindi je zablistala u svom punom sjaju u ovom “Tranquilo-u” a još detalja i raznih segmenata života i karijere, pogledajte i večeras, u repriznom terminu emisije, od 19 časova, na TOXIC TV-u! Očekuje vas odlična atmosfera za koju su zaslužni Sindi Models, Husa Beat street, Ivana Krunić i Andrea Došen!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci