OTVORENO

Sindi o svom ljubavnom statusu: „Sada sam u komplikovanoj vezi“

"Dok ne bude sve okej kriću ga"

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Ona je zgodna, lepa i atraktivna, jednom rečju prava Modelsica. Pevačica Ivana Stamenković Sindi je jedna od omiljenih među muškom populacijom, a verujemo da mnoge zanima njen emotivni život. U jednom intervjuu otkrila zašto krije svog partnera, ali se osvrnula i na svog bivšeg muža sa kojim ima ćerku Petru.

„Da li ga krijem? Ne krijem… Sad sam u nekoj komplikovanoj vezi, tako da dok se iskristališe, šta je tu u pitanju, i dok ne bude sve okej kriću ga. Ljudi iz medija znaju gde ja mrdnem, tako da i kad popijem kafu sa nekim, osvane u novinama kako mi je to novi dečko, a ono nema veze. Ja sedim sa stilistom ili sa šminkerom i tako dalje. Tako da, sve i da hoću da krijem, ne mogu“- rekla je pevačica.

Mnogi smatraju da je ona žena od skandala, ali je Sindi to demantovala i istakla da je sve to do njenog horoskopa. Takođe, otkrila je da li bi nekada ponovo ušla u rijaliti.

„Ja uglavnom odbijam rijalitije, jer imam traumu od jednog u kome sam učestvovala. Doduše, bila sam samo mesec dana, al’ su svi zapamtili kao da sam bila ne znam ni ja koliko. Posle tih mesec dana to je bila baš trauma za mene, 24 časa da vas snimaju kamere i nije baš lepo iskustvo. Nejelo, nespavanje, konstantne svađe i tako dalje. Tako da sada kažem: ‘Ne, hvala’. Zvali su me za svaki, a svaki sam odbila. Nema tih para“- priznaje Sindi za „Kurir“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci