[acf field="pre_title"]

PROVERNA KOZMETIKA! JEDINSTVENA NEGA ZA JEDINSTVENU LEPOTU VAŠE KOŽE U ZRELOM DOBU

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Rutina jutarnje nege sa novom Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevnom kremom SPF 30 Rose, sasvim je novo iskustvo! Ova krema ne samo da povećava elastičnost i čvrstinu kože, umanjuje bore i hiperpigmentacije, već tenu trenutno vraća blistavost i daje blago ružičasti, karakteristično mladalački, sjaj.

Ispunjen, aktivan životni stil i lepota više nisu rezervisani samo za mladalačko doba. Dame u zrelim godinama, na javnoj sceni i u našoj okolini, u svojim pedesetim i šezdesetim izgledaju fantastično i žive maksimalno.

Da bi tako izgledale i živele one koriste svoje iskustvo i odluke donose mudro. Čak i kada posumnjaju da su zbog godina postale „nevidljive“ i da je najbolji period njihovog života iza njih, pažljivo biraju samo ono što doprinosi da ostanu zdrave i osećaju se dobro u svojoj koži.

Rutina jutarnje nege sa novom Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevnom kremom SPF 30 Rose, sasvim je novo iskustvo. Ujutru, kada je to damama najvažnije, ružičasti pigmenti, koje sadrži trenutno licu pružaju prirodan sjaj, čine kožu vidljivo mlađom i blistavijom i koriguju bled, umoran izgled kože.

Nova Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna krema SPF 30 Rose ciljano deluje na četiri znaka starenja kože koji su najzastupljeniji u zrelom dobu: gubitak elastičnosti i čvrstine, produbljivanje bora i pojavu tamnih fleka na koži. Takođe optimalno hidrira i hrani kožu i uz to joj vraća elastičnost i blistavost.

Nakon četiri nedelje redovne upotrebe nove Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevne kreme SPF 30 Rose, 86% dama koje su učestvovale u ispitivanju korisničkog iskustva, potvrdilo je da njihova koža izgleda trenutno revitalizovana, 88% ocenilo je da njihovom tenu „dobro stoji“ blago ružičasti sjaj, dok je 91% konstatovalo da unapređuje elastičnost kože.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci