Slađa Allegro i Emir Đulović u večerašnjem „Tranquilo-u“

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za “Tranquilo” – rečenica koja je postala sinonim za ovaj dan, a inače slogan emisije koja se svake nedelje od 19 časova emituje na Toxic Folk kanalu. Tijana Randjelović iz nedelju u nedelju za svoje sagovornike bira aktuelne ličnosti sa domaće muzičke scene.

Ovoga puta, ugostila je miljenicu publike svih generacija – Slađu Allegro, koja je emisiju otvorila maestranom akustik izvedbom pesme “Na tvojoj strani” i na samom startu reflektovala emocije. Potom je u okviru segmenta “Nešto lično” evocirala uspomene, dok su se smenjivale fotografije na ekranu. Ne skrivajući emocije, Sladja je govorila o detinjstvu i ljubavi prema pesmi, igri i folkloru, muzičkim počecima, grupi Frenky čiji je član bila, Alegru, prijateljstvu sa Šaranom kome bezrezervno veruje za sve poslovne ideje, konekcijom koju ima sa Peđom Medenicom koji joj je kao brat, Adilom sa kojim planira novi duet, i Sekom koja joj je pomogla u najtežim trenucima.

Slađa Alegro, foto: Toxic

Otvoreno je ispričala da je njen najveći ponos – porodica i da je prioritete promenila kada je na svet došla naslednica Mila, koja je, kako Sladja ističe, na mamu luckasta, a na tatu Zorana mudra. Nakon što su “prošetale” kroz njen život, usledio je segment “Resetovanje” u kojem su Sladja i Tijana posetile Dom kulture u pevačicinom rodnom Obrenovcu, gde je inače imala prvi javni nastup.

Nakon ovog priloga, stiglo je pojačanje u studiju. Naime, Slađi se u emisiji pridružio kolega Emir Đulović, te je odmah nastala erupcija dobre energije i smeha. U već prepoznatljivom i mnogima omiljenom delu emisije “Istina-izazov”, Sladja u Emir su igrali pantomime, pevali sa helijumom, pričali o najvećim blamovima, iskreno odgovorili na neka škakljiva pitanja i izveli uživo brojne numere uz klavirsku pratnju maestralnog Dejana Jankovića.

Emir Đulović, foto: Toxic

Sigurni smo da ova emisija nikoga neće ostaviti ravnodušnim, stoga – budite uz Toxic Folk večeras, u dobro poznatom terminu, od 19 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci