[acf field="pre_title"]

Slađa Alegro: „Seku ljubim i volim do Boga i nazad“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uvek se vodi polemika da li na estradi postoje prava prijateljstva. Pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro su pravi primer da u svetu šoubiza među koleginicama drugarstvo ispred svega.

Kako kažu, njihove teme razgovora nisu ogovaranja kolega, već porodica, budući da su obe mame.

– Seku volim i ljubim do Boga i nazad. Ne možemo sada da razgovaramo kao što pričamo privatno. Uglavnom je pitanje o čemu mi razgovaramo kad se vidimo privatno. Mi ne razgovaramo o poslu, ni o kolegama, mi pričamo o deci, o vešu, o ručku i kuvanju. Dobri su nam muževi, pa ih ne ogovaramo – otkrila je Slađa u emisiji „Premijera – Vikend specijal“, a Seka ne krije oduševljenje Slađinim suprugom:

– Slađin suprug Zoran je takav car. Ona je slikala TV jednom ispred nje i uhvatila nogu njegovu u kadru. Kaže on: „Kako si mi uhvatila nogu, kao da sam je izvrnuo“. On se šali sa tim kako Slađa neguje njihovu ćerku. Toliko mi je to simpatično i smešno, Zoran je jako duhovit, kao i Slađa. Oni se tako dopisuju preko storija, ja volim takve ljude. Veljko nije osoba koja voli da se eksponira, takav je i Slađin muž – rekla je pevačica.

Slađa je mama jedne devojčice, a Seka dva dečaka. Kako se njihova deca druže, a obe planiraju proširenje porodice, Seka ne krije da bi volela u isto vreme da ostanu u blagoslovenom stanju.

– Rekla sam joj da bih volela da u isto vreme budemo trudne. Jakov mnogo voli Milu, oni se super slažu – otkrila je Aleksićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci