[acf field="pre_title"]

Slađa Allegro i Samo Bob snimaju duet!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Slađa Alegro i Samo Bob prvi put će udružiti glasove, te su odlučili da snime duetsku pesmu, a kako se iznenađenje za publiku zakuvava još ne žele da otkrivaju ime numere. Na ovu ideju došao je njihov zajednički producent Saša Nikolić Šaran. Iako sarađuju mnogo godina unazad, pravi momenat za još užu saradnju Slađe i Boba je, kako smo saznali, to što je Šaran tek sada potpuno zadovoljan melodijom i svim ostalim što treba da iznesu u pesmi.

Samo Bob, foto: Sharan concept

Međutim, treba podsetiti i da je Bob pre tri godine, kada je Slađa bila trudna, već tada rekao da bi voleo da snime duet, s obzirom na to da su nekada zajedno nastupali dok je bio član benda koji je radio sa pevačicom.

– To će biti fenomenalno, ali je još rano da otkrivam – rekao je pevač zagonetno za Toxictv.rs na početku razgovora, te smo ubrzo prešli i na druge teme.

Veliki hit koji je Samo Bob izdao prošle godine, pesmu “Mercedes”, a u čijem spotu se pojavljuju i Ivan Gavrilović i Husa Bit Strit, svakako neće pasti u zaborav, ali glas koji će sada ukrstiti sa Slađom biće pravo iznenađenje za sve.

Da li ima ambicije da postane neki novi Goran Bregović jednog dana, kakav ga glas i prati u javnosti a najviše u dijaspori, priznao je, doduše pomalo skromno, da poseduje kvalitet.

– Pa, moguće. Treba mi malo više vremena (smeh). Ali, zašto da ne, smatram da sam dovoljno talentovan da mogu da budem u tom dometu – objašnjava nam Bob, a zatim otkriva zašto ga u javnosti bije glas da je homoseksualac.

Samo Bob, foto: Sharan concept

– Ne obraćam pažnju na to. Mnogo toga ima u komentarima i porukama, ali mi to ne smeta jer svako ima neki stav. Nebitna mi je stvar da li neko misli da sam gej ili ne – rekao je kroz smeh pevač, koji ima suprugu i sina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci