[acf field="pre_title"]
PUBLICI OD SRCA

Slađa Allegro: „Kada se nešto radi iz srca, publika to oseti“

"Želja mi je bila da te neke naše stare pesme otpevamo i odsviramo na neki drugačiji način"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je rado viđen gost Toxic televizije, a sa našom ekipom je uvek raspoložena za razgovor. Družili smo se sa Slađom Allegro, a ona nam je pričala o pesmama koje je obradila u novom maniru, tačnije o projketu koji se zove „Muzika iz starog filma“.

„Ideja za projekat je prvenstveno nastala jer smo se uželeli druženja, ali i da zasviramo ponovo. Želja mi je bila da te neke naše stare pesme otpevamo i odsviramo na neki drugačiji način. To je neki prizvuk koji mi privatno volimo i koji nam leži. Nastalo je sve jednog poslepodneva u Kragujevcu, a kao i uvek iza scene je mnogo smeha i zabave. Kada se nešto radi iz srca i kada se voli, publika to oseti. Iako možemo naići na negativne komentare, ovoga puta je bio pregršt lepih, kao i pozitivnih kritika. Kako od kolega, tako i od prijatelja i publike. Drago mi je što su ljudi prepoznali našu energiju“- rekla je Slađa u „DeToxic“ emisiji.

Kao posvećena majka jedne devojčice, osvrnula sa na temu uticaja društvenih mreža i otkrila njen stav o tome.

„To je postala moda u zadnjih nekoliko godina. Opet, kada dođe neko loše vreme, kao što je sada, susretnemo se sa nervozom i besparicom. Tada, kako bismo deci skrenuli pažnju sa negativnih stvari, mi im „uvalimo“ tablet ili lap top. Ipak, mislim da dece previše provode vremena pored televizora i sa telefonima, ali može i svašta nešto da se nauči ako ih pravilno usmerite na to“- ističe pevačica.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu koji je u okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci