Slađa Allegro: “Sharan kao producent voli da se igra a ja sam mu zamorčić”

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Sladja Allegro dugi niz godina važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a da je od malih nogu volela muziku i scenu, pevačica je otkrila gostujućinu emisiji “Tranquilo” koja je prikazana u nedelju na Toxic Folk kanalu. Na ekranu su se smenjivale fotografije a Sladja i Tijana su evocirale uspomene, otkrivajući detalje vezane za njenu karijeru i život uopšte. Prvi javni nastup imala je kao član Kulturno – umetničkog društva u Obrenovcu, gde je igrala folklor, potom je napravila prve korake ka muzickoj karijeri a u grupi Frenky provela je dve godine. Ipak, publiku je osvojila numerama iz perioda Allegra, a kako sama ističe, tvorcu tih hitova, njenom najboljem prijatelju iz detinjstva – Sharanu, bezrezervno veruje kada je posao u pitanju, iako umeju i žustro da se posvadjaju. Da joj često daje nepredvidjene zadatke od kojih ne odustaje, Sladja je ispričala i ovom prilikom:

Slađa Allegro: "Sharan kao producent voli da se igra a ja sam mu zamorčić"
Slađa Alegro, foto: Toxic

-Prvi put kada mi je zadao glumu, bilo je i spotu za “Grešne duše”. Nisam ni znala šta me čeka, ali nije bilo loše, fini su i komentari bili. On voli da se igra a ja sam mu zamorčić. – rekla je Sladja a na Tijanino pitanje da li nekada zaplače zbog njega, našalila se i odgovorila – “Ne plačem, samo ga prebijem i to je to. Ali umemo jako da se posvadjamo jer su nam neretko skroz suprotna mišljenja, ali u suštini, kad se sve sabere i oduzme, isti nam je put. Zajedno hodamo na tom putu i vrlo često je on više u pravu nego ja, što se tiče muzike. – istakla je Sladja.

Koliko Sharan kao producent ume da bude strog i grub, Sladja je navela u jednom primeru kada su snimali “I u dobru i u zlu”. Uostalom pogledajte video:

Šta je Sladja Allegro još otkrila, i kakvu je atmosferu napravila kada joj se pridružio kolega Emir Djulović, pogledajte i večeras, u repriznom terminu emisije “Tranquilo”, od 8 časova na Toxic Folk-u!

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci