Slađa Delibašić: “Stidim se prezimena Đogani“

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Pevačica Slađa Delibašić povukla se sa javne scene i posvetila se privatnom biznisu, privatnom vrtiću koji vodi sa ćerkom Silvijom, a kako tvrdi, posao bi joj išao mnogo bolje da je ne vezuju za ime Đogani, s obzirom na to da je nekada bila udata za Đoleta Đoganija.

-Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala – ispričala je Slađa i dodala da je bez obzira na sve zadovoljna radom vrtića:

-Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa – zaključila je ona za Svet.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci