Sloba Radanović: „I danas imam traume od rijalitija“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularni pevač, Sloba Radanović, javnosti se po prvi put predstavio učešćem u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde, a dve godine kasnije, ušao je u prvu sezonu rijaliti programa „Zadruga“. Njegovo učešće, ostalo je i te kako upamćeno.

Gotovo tri godine pevač nije govorio o svojim osećanjima, a sada je ekskluzivno za „Hit Informer“ odlučio da otkrije kako se on tada zapravo osećao, kada su se apsolutno svi umešali u njegov život.

– Prva noć nakon rijalitija bila je jeziva. Izašao sam iz „Zadruge“ i došao u svoju rodnu kuću, a imao sam osećaj kao da sam u gostima. Mislio sam da će me zidovi ugušiti. Bukvalno sam prošao kroz pravi pakao kada sam izašao iz rijalitija. Bio sam toliko anksiozan da mi je bilo neprijatno da odem u prodavnicu. Želeo sam da se vratim u „Zadrugu“ i da živim tamo dok su kamere ugašene. Nakon svega ja i danas imam traume – rekao je Radanović i dodao kako i da li ga je učešće u rijalitiju promenilo:

– Nemam više prag tolerancije kao što sam imao nekada. Nemam strpljenja, brzo planem. Ranije nisam bio takav. Vidim da me je „Zadruga“ mnogo promenila i traume koje vučem iz života u rijalitiju osećam i danas.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci