Sloba Radanović podelio trenutak iz detinjstva!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Sloba Radanović je uz fotografiju jednog igrališta u Zrenjaninu otkrio kako mu sećanja na taj period života još uvek nisu izbledela.

Osim što je javnosti putem Instagrama pokazao čitav svoj stari kraj, istakao je i da nije baš uvek bio miran dečak – na betonu sa fotografije prvi put doživeo potres mozga.

-Zgrada u kojoj sam rođen. Dobro, rođen sam u porodilištu, ali metaforički rečeno. Igralište mog detinjstva. Naš tunel i pesak i ljuljaška, tačnije okvir koji nikada nije ni imao ljuljašku. Na onom betonu sam doživeo prvi potres mozga – šokirao je pevač ovom izjavom.

Svojevremeno, inače, Radanović je prisećajući se svog detinjstva objasnio koliko se kao mali radovao sitnicama.

– Kada generalno pomislim na detinjstvo, setim se i jednog dočeka Nove godine. Nestalo je struje, a ja sam nestrpljivo čekao oca da dođe iz firme i donese paketić koji je tamo dobio. To su bili skromni paketići, u njemu je bio jedan mali voz. Obradovao sam mu se neverovatno i godinama sam se igrao tom igračkom. Uvek sam bio zadovoljan sitnicama koje sam dobijao – pričao je Sloba, pa dodao kako su i tetke uvek bile tu za njega.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci