[acf field="pre_title"]
OTVORIO DUŠU

Sloba Radanović progovorio o teškim trenucima

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Pevač Sloba Radanović ima za sebe težak period, a sa mnogo emocija pričao je o tome tokom gostovanja u emisiji „Premijera-vikend specijal“. Zatim se osvrnuo na malo vedrije teme i progovorio o svojoj vezi sa njegovom izabranicom Jelenom. Mnoge je zanimalo zašto retko objavljuje fotografije sa njom, kao i šta bi uradio da ima čarobni štapić.

„Red je da privatnost malo sačuvam za sebe, tako ćemo mi više uživati u tome ako sačuvamo nešto za sebe. Ponavljaju se pitanja što se tiče mame i devojke i zato sam odlučio da ostavim to po strani“- rekao je pevač i dodao:

„Da ne bude kliše, ali stvarno bih to uradio, izlečio bolesne, nahranio sve gladne, i učinio sebe boljom osobom, i možda vratio oca“.

Takođe, otkrio je kako će dočekati narednu godinu.

„Mi smo odavno pogodili Novu godinu, ovde u Beogradu. Sve to stoji na „čekanju“, možda još dve nedelje, ali kako kažu iz vlasti, tako će i da bude“- istakao je Sloba.

Podsetimo, pevač je nedavno putem svog Instagram profila podelio fotografiju i time poručio svojim fanovima da pokreće jednu humanitarnu akciju. Tim činom je oduševio mnoge, ali i podstakao svoje kolege da urade isto.
Prethodni članak
Sledeći članak

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci