Sloboda Mićalović se vraća u pozorište!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Predstava „Pučina“, nastala po delu Branislava Nušića, od sutra uveče, ponovo će se naći na repertoaru Jugosovenskog dramskog pozorišta i to nakon više od četiri decenije.

Režiju upravo ove predstave, potpisao je Dejan Mijač i to davne 1977. godine, a sada je potpisuje njegov đak, Egon Savin.

Nušićev komad, na daskama koje život znače oživeće popularna i veoma talentovana glumica, Sloboda Mićalović, kojoj će se na sceni pridružiti njen kolega, koji joj je ujedno i partner u predstavi, Nenad Jezdić.

– Igram Jovanku, koja je spremna da učini mnoge stvari, i pokušala sam na sceni da opravdam svaki njen postupak. Odlika velikih reditelja je da nam naprave čvrstu konstrukciju u kojoj će se glumci osećati komotno da razvijaju predstavu iz igranja u igranje. Egon Savin je to učinio i svi zajedno se radujemo premijeri – istakla je Mićalovićeva i dodala:

– Godinama je moja želja bila da se vratim u JDP i da tu ostanem. Nadam se da ću očekivanje koje mi je dato za ovu ulogu ispuniti. Ono što je meni važno u ovoj predstavi je izazov, kako i na koji način stati iza takve žene, koja je spremna na razne stvari – izjavila je Sloboda na konferenciji za medije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci