Voditeljka uživa u svojim zrelim godinama !

Snežana Dakić o estetskim zahvatima i tretmanima !

- Treba da se vodite time šta je najbolje za vas, a ne nekim predrasudama. Gomila žena ide okolo sa izgorelim, plavim kosama; žena mlađih, starijih, sredovečnih. Izgledaju bezveze i umorno sa tim lošim, nenegovanim kosama, izgledaju sredovečno, a mi stalno bežimo od te sredovečnosti - dodala je Dakićeva.

Pročitajte još

– U skorije vreme nisam radila ništa, nisam stavljala ni botoks niti hijaluron. Lepše mi je ovako, zaista. Više volim da mi je lice usko. Kada bih dodala jagodice i usta, lice bi mi postalo okruglo i izgledala bih više sredovečno. Žene greše kada budu u fazonu da će da dopune nešto kako bi izgledale mlađe, a zapravo izgledaju starije – ispričala je Snežana.

– Zabluda je da estetske korekcije uvek podmlađuju. Uostalom, nije sve ni u podmlađivanju. Nije, primera radi, ni plava kosa garancija da ćete izgledati mladoliko. Meni, na primer, ne stoji plava kosa, iako je uvreženo mišljenje da žena što je starija treba da ima svetliju kosu. Ja samoj sebi izgledam mlađe, svežije i lepše sa smeđom kosom.

– Treba da se vodite time šta je najbolje za vas, a ne nekim predrasudama. Gomila žena ide okolo sa izgorelim, plavim kosama; žena mlađih, starijih, sredovečnih. Izgledaju bezveze i umorno sa tim lošim, nenegovanim kosama, izgledaju sredovečno, a mi stalno bežimo od te sredovečnosti – dodala je Dakićeva.

– Svi želimo da izgledamo mladoliko, i to je skroz u redu. Što da ne, kad nam je već dato u ovom dobu da možemo. Nisu ovo pedesete godine prošlog veka, pa da svaka žena koja ima 35 godina izgleda kao da ima 60. Okej je želeti da budeš mladolik, ali sve treba da bude u skladu sa stasom i prilikom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci