Sofija Milošević o nevoljama u raju: “Oboje imamo nezgodan karakter!”

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Manekenka Sofija Milošević, uživa u ljubavi sa fudbalerom reprezentacije Lukom Jovićem, sa kojim ima sina Alekseja. Međutim, izgleda da ipak postoje nevolje u tom raju.

Manekenka je otkrila da je, kako ona kaže, očajna domaćica u kuhinji, te da to ume da joj zameri njen izabranik. Ali je zato Luka pravi kulinarski majstor.

-Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije. On ume ponekad da me iskritikuje zato što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: “Mogla bi nešto da naučiš da kuvaš.” I onda se ja potrudim, pa ga iznenadim nečim – iskreno je rekla Sofija, za “Informer”.

Miloševićeva dodaje kako to nije jedini razlog za prepirku, te da ih postoji još, kako ona navodi to su obično slatke porodične svađice.

– Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter. Bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Haos uglavnom nastane zbog najglupljih stvari. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo u gradu. Tada smo se tek doselili u Frankfurt. On još nije stavio nemačku karticu u telefon i ja nisam mogla da ga dobijem. Rekla sam mu da me čeka kod neke klupice koju on voli. Nije me razumeo, pa me nije sačekao i tu je nastao haos. Eto, zbog takvih gluposti se svađamo – ispričala je manekenka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci