Maja Nikolić javno priznala da je prema Đoletu gajila simpatije!

Šok priznanje Maje Nikolić, Vesni neće biti dobro!

Mnoge žene uzdisale su za njim, ali nakon razvoda od Slađe Delibašić, njegovo srce osvojila je Vesna Đogani, koja je mlađa od njega 20 godina.

Pročitajte još

Denser Đole Đogani veoma vodi računa o svom izgledu, pa tako bi malo ko poverovao da ima 61 godinu.

Mnoge žene uzdisale su za njim, ali nakon razvoda od Slađe Delibašić, njegovo srce osvojila je Vesna Đogani, koja je mlađa od njega 20 godina.

Sada je pevačica Maja Nikolić javno priznala da je prema Đoletu gajila simpatije i da nije jedina sa javne scene koja je maštala o Đaganiju.

– Sve žene na estradi vole Đoleta, pa i ja, već 30 godina. On kada se razveo prvi put, mi smo sve mislile da ćemo stati u red, ali onda se pojavila jedna slatka plavuša i onda su svi zaćutali – počela je ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, misleći na Vesnu, s kojom Đole već dugo uživa u porodičnom životu.

Inače, Nikolićeva i Đogani se mnogo vole i veliki su prijatelji, ali nju to uopšte ne sprečava – kada su pomenute simpatije u pitanju.

– Ja sam sedam godina u stabilnoj vezi, ali imam oči da gledam i imam ruke da pipam. Ja sam Đoleta u jednoj emisiji grlila, ljubila, pipkala i tako se napunim energijom, odem kući, mislim na Đoleta i meni lepo – ne krije ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci