[acf field="pre_title"]

Specijal sa Acom Lukasom u posebnom izdanju „Sharanove radionice“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nesumnjivo je da je Aca Lukas muzičar ozbiljnog kalibra, da je tokom karijere otpevao hitove koji su, i zaista, vanvremenski hitovi i neko ko će zasigurno uvek prodati koncert do poslednje ulaznice u najvećim halama, pa čak i stadionima.

Na njegov novi album mnogi su dugo čekali, a kada je pre tri dana objavio deset novih pesama izazvao je veliku pažnju javnosti, a pre svega veliko uzbuđenje njegove publike i poštovaoca njegovor rada. Svako već ima svoju omiljenu numeru, a sada svi željno iščekuju i spotove.

Aca Lukas, „Sharanova radionica“, foto: Toxic

Pošto album „Uspavanka za ozbiljne bebe“ može isključivo da se skine preko Arena Cloud aplikacije, veliko iznenađenje će biti i specijal emisija „Sharanova radionica“ gde će se ekskluzivno prikazati nekoliko spotova za Lukasove nove pesme.

Naime, u ponedeljak 1.februara u 22 časa na Toxci TV-u Lukas će premijerno otpevati nekoliko novih pesama, ali prikazaće i neke od novih spotova, koje kao i do sada potpisuje Toxic produkcija.

„Sharanova radionica“, foto: Toxic

Osim folkera, Šaran je ugostio i Leontinu Vukomanović, Dragana Brajovića Braju, kao i Nikolu Grbića Grbu koji su sa Acom sarađivali na albumu.

Budite uz naš portal i televiziju, još iznenađenja predstoji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci