[acf field="pre_title"]

Srećko Krečar : “Šikanirali su me profesori u muzičkoj školi jer volim narodnjake!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Srećko Krečar je godinama unazad miljenik publike, bez njegove pesme “Pobednik” je gotovo nemoguće zamisliti nijedno slavlje, a pevač je u razgovoru sa Tijanom Randjelović, u emisiji “Tranquilo” istakao da je upravo “Pobednik” jedna od skupljih pesama.

/Mnogi kažu da je “Pobednik” jedna od skupljih pesama. To je neko nepisano pravilo, nije sada što je moja, nego pričam stvarno činjenice. Jedan kolega mi je rekao: “Slušaj, ja sam lepo predložio mojim drugarima i kolegama da mi lepo otvorimo jedan žiro račun na tvoje ime, mislim da bi bilo fer i korektno, i svi da ti uplatimo bar malo para, u znak zahvalnosti, koliko smo love uzeli za tu pesmu.” – ispričao je Krečar.

Da uspeh nije došao preko noći, ovaj pevač je živi dokaz. Naime, muziku je zavoleo još u ranom detinjstvu a dalje obrazovanje je išlo upravo u tom smeru. Najpre je završio muzičku školu a potom upisao i muzičku akademiju. Pred našim kamerama otvoreno je ispričao da je trpeo šikaniranja profesora u školi jer je voleo narodnu muziku.

-Ja dok sam išao u muzičku školu, Borko Radivojević i Nikola iz Mega benda i još par školskih drugara, mi smo ti bili crne ovce zato što sviramo narodnu muziku i svaki dan smo visili kod direktora. Jedno jutro kad sam ja došao pravo sa svirke na čas na predmet harmonija i naravno ja sam izdržao 10 minuta i počela je glava da mi pada, da kljuca. Moji neki “drugari” su otkrili da sam svirao tezgu noć ranije, a nisi smeo u to vreme da kažeš da sviraš svadbe, veselja, da se baviš narodnom muzikom. Tada sam imao 16 i po godina, bio sam druga godina srednje škole, proradio je srspki inat i rekao sam otvoreno da sviram i koliko je bakšiša bilo. – otkrio je Srećko i dodao da kada je rekao da je zaradio 540 maraka izašao na tablu i da je dobio jedinicu iako je znao sve osim jednog pitanja.

Da nikada nije oprostio profesorima i “drugarima”, Srećko ne krije, ističući da ni oni njemu nisu oprostili uspeh. Svoje umeće je demonstrirao na delu i u “Tranquilo-u”, odsviravši i otpevavši nekoliko numera uživo zajedno sa Jovanom Tipšin koja je bila sa njim u studiju. Uostalom, večeras od 19 časova, na kanalu TOXIC TV, pogledajte reprizu ove emisije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci