Šta je to rekla majka Nemanje Gudelja za Anastasiju Ražnatović?

Pročitajte još

Porodica Nemanje Gudelja i mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ako se je suditi po objavama na društvenim mrežama, provodili su vreme u Španiji. Kada je obelodanjeno da se ćerka Cece Ražnatović zabavlja sa fudbalerom, nakon raskida od biznismena Đorđa Kuljića, mnogi su se zapitali kako se zaista Anastasija slaže sa Nemanjinim najbližima.

Prema pisanju medija, buduća Anastasijina svekrva, Olivera Gudelj, nakon zajedničkog druženja u Sevilji, samo je učvrstila pozitivno mišljenje koje je imala o izabranici svog sina, a takođe i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi istog su stava.

– Anastasija je inače jedna sasvim prizemna i pristojna devojka, a kada je porodica Gudelju u pitanju nije ni mogla da glumi zvezdu. Nemanja je pored oca fudbalera odrastao u bogatstvu, a i sam je veoma mlad postigao veliki uspeh, tako da teško neka devojka može da ga gleda sa visine. Međutim, Anastasija ni nije umišljena, ne glumi zvezdu, jer je, bez obzira na bogatstvo, živela jednim sasvim normalnim životom, na čemu je njena majka Ceca oduvek insistirala – tvrdi izvor za „Svet&Scandal“ .

Pevačicini pratioci imali su prilike da vide niz fotografija sa porodicom Nemanje Gudelja, koja je po svemu sudeći presrećna zbog njihove veze, a Anastasija je, stiče se utisak, svima prirasla za srce.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci