Stanija Dobrojević zauvek napušta Srbiju?!

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Poznato je da Stanija Dobrojević godinama živi na relaciji Srbija-Amerika njen život uskoro će se promeniti iz korena, a starleta će morati da donese najvažniju životnu odluku nakon koje će možda zauvek napustiti granice Srbije.

Naime, kako izvor blizak Dobrojevićevoj otkriva, ona je nedavno dobila ponudu da bude zaštitno lice jednog od najpoznatijih američkih kazina, a vlasnici su spremni da za petogodišnju saradnju iskeširaju čak milion dolara.

Dobila je ponudu od američkih kazina da bude njihovo zaštitno lice. Kada je kao student tek otišla u Ameriku, Stanija je radila kao krupije u kazinima, i tim poslom se uspešno bavila godinama. Atraktivna je, dobra u komunikaciji s ljudima, a i s novcem. Iskusna je u poslu, i smatraju je idealnom za tu poziciju. Saznali su da je ona distributer jedne američke kompanije koja se bavi preparatima za mršavljenje i odlučili su da joj daju ponudu koja se ne odbija da bi je zadržali u Americi za stalno – rekao je sagovornik i ispričao detalje.

– Nedavno su imali zvanični sastanak na kojem su joj ponudili idealne uslove. Ukoliko bi potpisala ugovor, bila bi u obavezi da minimum pet godina živi u Americi, a za to bi dobila ogromnu količinu novca. Godišnja plata bi joj bila 200.000 dolara, a s obzirom na to da je u pitanju petogodišnji ugovor, ona bi u tom vremenskom periodu zaradila milion dolara – šokirao je iznosom sagovornik, koji je potom otkrio da, ukoliko Stanija potpiše ugovor s američkom firmom, njena ljubav sa Markom Markovićem nema perspektivu.

– Stanija još uvek nije prihvatila ponudu, razmišlja o tome, jer je svesna da su male šanse da će njena veza s Markom uspeti ukoliko se bude preselila u Ameriku. Njega su već jednom odbili za vizu, ukoliko bi se to ponovo desilo, to bi predstavljalo kraj njihove veze. Ovo je odluka koja može da joj promeni život, tom zaradom ona bi obezbedila i sebe i porodicu, a nema još mnogo vremena za razmišljanje – zaključio je sagovornik.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci