Stefan Đurić Rasta: “Napravio bih sa Anom još jedno dete!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Stefan Đurić Rasta poznat je ne samo po tome što je svojom autentičnošću ostavio pečat na javnoj sceni, već i po burnom i intrigantnom privatnom životu

On se dotakao najaktuelnijih tema i otkrio kako provodi vreme dok čeka nanogicu, koji su mu planovi kada je karijera u pitanju, ali se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić, sa kojom bi, kako kaže, imao još jedno dete.

– Iskren da budem, sada je već izvesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena – iskreno je Rasta i otkrio šta će se najviše u njegovom životu promeniti tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora.

– Verovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije – ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

– To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspeo da se posvetim sebi i stvaranju muzike – rekao je on i otkrio kako se slaže sa bivšom ženom kada je roditeljstvo u pitanju.

– Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo – ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

– Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete – priznao je reper za Alo.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci