Stefan Đurić Rasta o pritvoru: „Ljudi, birajte prioritete u životu!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Reper Stefan Đurić Rasta počeo je sa izdržavanjem jednogodišnje kazne kućnog pritvora, a nedavno je otkrio šta mu je najteže palo dok je bio u pritvoru četiri meseca, kao i to šta ga je održavalo.

– Imao sam veliku podršku ljudi sve to vreme i iz toga sam crpeo snagu. Količina pažnje koju sam dobio dok sam bio u pritvoru je posebna inspiracija, ali i obaveza. Shodno tome sam rešio da napravim novi korak u karijeri i pređem na druge nivoe bavljenja muzičkim biznisom i tako uzvratim svim tim ljudima za svu pruženu podršku. Počeo sam ozbiljnije da se bavim video produkcijom, snimamo prvi film – ističe reper, pa dodaje:

– Najteže mi je bilo to što nisam mogao da vidim svoju ćerku. Ljudima mogu da poručim: birajte prioritete u životu. To bi trebalo da im bude kočnica da ne urade nešto što će biti loše po njih – rekao je Stefan, koji dalje otkriva kako je njegova ćerka Tara ono što ga je održavalo u tom periodu:

– Tara, moja ćerka mi je bila najveći motiv, a suočavanje sa tim kada sam video koliko se promenila i porasla je bilo mnogo teško – ispričao je Rasta u emisiji „Prvi red“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci