Stefan iskreno o otmici!

Stefan Živojinović progovorio o najtežem događaju u njegovom životu!

Stefan Živojinović: "Imao sam osam godina, osećao sam neopisiv strah, a onda u jednom momentu"...

Pročitajte još

Stefan Živojinović (29) posle kratke i prilično uspešne pevačke karijere povukao se iz javnosti i trenutno živi u inostranstvu. On je ranije izbegavao da priča za medije o otmici, ali jednom prilikom je otkrio da mu je, kad se priseti svega, u sećanju samo jedan osećaj – strah! Sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića iako je izbegavao da priča u medijima o otmici, otkrio je čega se seća tog mučnog dana..

– Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu… Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svestan opasnosti. Osećao sam neopisiv strah. Tu si gde si, ne znaš šta će biti… U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom, jer sam shvatio da ništa ne mogu da uradim. Ipak, iz tog strašnog iskustva izvukao sam jednu važnu pouku, naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim, jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji. Uglavnom, pobedio sam traume, iako su nam svima u porodici u dubini duše ostali neki strahovi – rekao je Stefan.

On je istakao i da ne želi da ga ljudi znaju po toj otmici, već po njegovim delima i pesmama.
– Što ti je teži put, bićeš jači! Glupo je da ja to pričam, kada je moj život uglavnom bio med i mleko, a otmica mi je najveća trauma. Ipak, nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića… Neću da me pamte samo po tome što sam bio otet, nego po mom glasu, mojim pesmama… Neću da me bilo ko sažaljeva, neću da budem bilo kome „jadan“ – zaključio je Stefan.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci