Stevan Anđelković o duetu sa Milicom Todorović: „Kume, napiši nam neku pesmu!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Stevan Anđelković, otkrio je da li razmišlja o poslovnoj saradnji sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i kumom Milicom Todorović.

– Joj ne znam, nismo nikada poslovno razgovarali i razmišljali kada je naš odnos u pitanju. Nešto smo skoro pričali da bi mogli da snimimo neku pesmu, rekla mi je: „Joj kume, hajde napiši nam neku pesmu”, tako da što da ne?! Ali ako izađe neka dobra pesma koja može da bude naš duet, onda sto posto snimamo – rekao je Stevan.

A ono što u mnogi primetili, jeste da Anđelković već neko vreme nije aktivan, što su neki protumačili kao da se prezasitio muzike. Međutim, on kaže da ipak nije tako, te da mu je pandemija poremetila planove.

– Svašta nešto pripremam, pravim muziku, nastupam, planiram nastup za Novu godinu, ali videćemo šta će biti zbog ove situacije i zbog svih ovih mera. Ja se nadam da ću uskoro objaviti nešto novo jer sam počeo da komponujem i da pišem neke tekstove. Razmenjujem dosta mišljenje i sa kolegama, tako da se stvarno nadam uskoro nečemu novom- otkrio je pevač za „Grand Online“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci