Stigla devojčica: Husa Beat Street dobio ćerku!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe „Beat street“ koji se oženio sa 25 godine mlađom izabranicom saopštio je lepe vesti. Naime, Husa je obradovao sve kada je na društvenim mrežama saopštio da je u njihov dom stigla prinova.

– Danas je moj život dobio dimenziju. Juče rođendan mog anđela, a danas nam stigla Hana. Hvala dragom Bogu na momentima, koje je spremio za nas u ovim čudnim vremenima – napisao je pevač u opisu fotografije, a onda su usledile čestitke.

Muzičar Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe „Beat street“ oženio se 25 godina mladom pevačicom Andreom Došen. Husa je 2017. godine počeo da se zabavlja. Dok je 11 godina bio u braku sa koleginicom iz benda Bebom, a nakon toga se razveo i gotovo odmah uplovio u vezu sa mladom pevačicom s kojom je nedavno i stao na „ludi kamen“.

Andrea Došen je inače gostujući u jednoj emisiji otkrila da nije znala ko je on kada su se upoznali, ali da je uz njegove pesme đuskala na ekskurzijama sa školom, s obzirom da u trenutku kada je grupa bila na vrhuncu Andrea tek rođena.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci