SUTRA POČINJE PRVI INFLUENSER MARKETING SAMIT

Pročitajte još

Beograd, Belexpocentar 18. i 19. oktobar

Prvi samit influensera i marketinških stručnjaka privukao je veliku pažnju kako domaće, tako i regionalne javnosti, imajući u vidu da okuplja najuticajnija imena iz digtalnog i privrednog sveta. Ulaznice su uveliko u prodaji, a svi zainteresovani imaju još samo dva dana za prijave i kotizacije.

Influencer Marketing Summit održava se naredne nedelje, u Belexpocentru u Beogradu 18. i 19.oktobra 2022, a interaktivna predavanja vrhunskih stručnjaka odgovoriće na mnoga pitanja koja se tiču značaja influencer marketinga kao najsavremenijeg oblika marketinga.

Šta je to uticaj? Kako se stvara platforma koju želi da prati 200.000 ljudi? Kakve rezultate postiže influencer marketing? Kako infuenseri pristupaju kampanjama beauty brendova, a da pritom ne reklamiraju nedostižne standarde lepote?

Sa druge strane, čućemo glas privrede kao i koje odluke oni kao „poslodavci“ donose – zašto su se odlučili za influencer marketing i kako se on odrazio na prodaju, na koji način selektuju influensere koji reklamiraju njihov brend, koliko detaljan brif oni daju – a koliko slobode ostaje samim influenseri za kreativnost.

IMS organizuje kompanija „Ninamedia“ podstaknuta savremenim marketing strategijama kompanija iz različitih oblasti koje uključuju influencer marketing, kao najaktuelniji oblik promotivnih aktivnosti na tržištu. Cilj ovog događaja spajanje privrede i influensera kako bi došlo do potencijalnih saradnji.

Tokom dva dana summita biće organizovana predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati predstavnici kompanija i brendova, influenseri, stručnjaci iz oblasti influencer marketinga, profesori iz oblasti marketinga kao i predstavnici državnih institucija i organizacija.

Beograd jeste regionalni centar influencer marketinga izahvaljujući izboru panelista i tema moći da stane rame uz rame sa svetskim događajima ovog tipa već od samog starta.

Neki od panelista koji nas očekuju na IMS su:

Dunja Jovanić, infleunser i osnivač brenda BÉBÉ by Dunja
Mila Litvinjenko, osnivač i vlasnik kompanije „Aura”
Dušan Petrović, modni fotograf i osnivač brenda „Postif“
Marija Ćalović, magistarka farmacije u digitalnimvodama
Strahinja Ćalović, sportski bloger
Milan Maglov, edukator i influenser
Vladimir Stanković, osnivač podcasta Biznis price”
Branko Babić, vlasnik PhiAcademy

Pored konferencijskog dela, posetiocima će biti zanimljiv i izlagački deoCreative room”, gde će kompanije imatipriliku da izraze kreativnost a posetioci da kreiraju jedan od najvažnijih sadržaja na društvenim mrežama, a to je naravno, onaj vizuelni.

Kompletnu listu panelista, satnicu i konkretne temepanela možete pronaći na našem oficijalnom sajtuhttps://imsummit.rs/, kao i prijave za kotizacije koje sutrenutno prodaju po promotivnoj ceni.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci