[acf field="pre_title"]
NE MOŽE DA VERUJE

Suzana Mančić radoznalo pita: Ko su jutjuberi i tiktokeri?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Voditeljka Suzana Mančić veoma je iznenađena mladim ljudima koji zarađuju novac tako što prave klipove na Jutjubu. Iako se trudi da ide u korak s vremenom i tehnologijama, tvrdi da joj nije jasno ko su tiktokeri i jutjuberi. Priznala nam je da sigurno rade nešto dobro čim ih deca toliko vole, a u emisiji „DeToxic“ je otkrila da još uvek nije shvatila šta je popularna aplikacija Tik Tok i da ne zna da je koristi.

„Ja uopšte nemam pojma ko su ti divni, mladi ljudi, ali sam impresionirana ovom gomilom dece koja vrište u ekstazi kad ih vide. Da se razumemo, tu vrisku treba zaslužiti. Ja sam im prišla i rekla: „Zdravo, ja sam Suzana Mančić. Vi možda ne znate za mene, ali ne znam ni ja za vas! Ko ste vi?!“, ispričala je voditeljka za našu emisiju i dodala da nju gledaju bake i deke upravo tih popularnih klinaca.

„Uglavnom me znaju čak i mlađa deca, ali ne znaju šta ja to radim, pa im onda bake, deke, mame, tate objasne. Moja karijera traje 45 godina i tu su prošle generacije koje, valjda, znaju šta ja radim. Kad putujem po Srbiji, bilo da snimam ili radim promocije, meni se uglavnom obraća moja generacija. Ako priđe neko mlađi, obično kaže: „Je l’ mogu da se slikam sa vama? Moja baka Vas obožava!“ Da se ne lažemo, ovo je neka druga generacija i neko drugo vreme koje treba poštovati. Ovi klinci su slatki, kao i sva ova cika i vriska koja je sigurno negde zaslužena, ali ja i dalje nemam pojma ko su jutjuberi i tiktokeri“ – objasnila nam je voditeljka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci