PODRŠKA

Suzana Mančić stalu u odbranu pevačice Nataše Bekvalac

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Glumica i voditeljka Suzana Mančić rado je viđena pred našim kamerama. Poznato je da ona već nekoliko godina živi na relaciji Srbija-Grčka, ali je to ne sprečava da uživa u ljubavi sa njenim emotivnim partnerom. Mi se smo družili sa njom odmah nakon njenog dolaska u Beograd, a raspoložena za razgovor sa ekipom Toxic televizije otkrila nam je šta to se to novo dešava kod nje u životu.

„Sada sam stigla iz Grčke i moram vam priznati da je kod nas najbolje jer su tamo strožije mere. Teško je za svakodnevni život i bilo mi je naporno. Imam previše slobodnog vremena i moram da kažem da sam se veoma uželela posla, aktivnosti i kontakata sa ljudima“- rekla je Suzana u „DeToxic“ emisiji.

Takođe, nismo mogli da je ne pitamo kakvo joj je mišljenje o masovnoj vakcinaciji protiv koronavirusa. Ona je imala jasan odgovor.

„Nisam se još vakcinisala, ali sigurno hoću. Ipak, ne žurim nigde i za dva meseca ću se vakcinisati sa svojim suprugom,ali u Grčkoj. Čekam da naše godište dođe na red (smeh)“- ističe glumica.

Između ostalog, osvrnula se i na društvene mreže, kao i kako one utiču na omladinu. Dodala je da roditelji treba malo više da vode računa o tome šta deca rade putem interneta, ali je i stala u odbranu pevačice Nataše Bekvalac koja važi za veoma strogu i požrtvovanu majku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci