Suzana Perić za Toxic iskreno o rodnoj ravnopravnosti na Balkanu!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Modna dizajnerka Suzana Perić važi za jednu od najboljih na našim prostorima, a i šire. Pored talenta kada je reč o modi, Suzana je poznata i kao jedna nesebična žena, koja je uvek tu da podrži druge.

Često ističe koliko je ponosna na svoja dugogodišnja prijateljstva, pogotovo kada je reč o ženskim prijateljstvima. Nedavno, za dan žena, održala je modnu reviju u srcu našeg glavnog grada, pa je u „DeToxic“ emisiji rekla koliko joj znači podrška prijateljica koje su došle:

– Toliko divnih devojaka se okupilo ovde. Tijana Bogićević, Marija Egelja, sve su ovde, toliko mojih divnih drugarica, presrećna sam zbog toga – rekla je Suzana.

Osvrnula se i na rodnu ravnopravnost na Balkanu, pa nam je rekla da li smatra da se situacija  poboljšava:

– Mislim da je sada u Srbiji veoma dobra situacija što se tiče žena. Naravno, trebalo bi  da bude još bolja, moramo više da se izborimo, da se naš glas čuje jasnije. Ali danas je mnogo više žena zastupljeno na svim funkcijama, smatram i da ne bi trebale da to koristimo. Mi uvek treba da ostanemo žene, majke, ćerke, drugarice i na sve to da budemo i poslovne žene – istakla je Suzana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci