Voditeljka ide u penziju!

Suzanu Mančić nećemo više gledati na malim ekranima?

Proslavljena voditeljka Suzana Mančić nakon karijere duge nekoliko decenija, odlučila je da se penzioniše.

Pročitajte još

 Imam mnogo godina radnog staža, a sad imam i godine starosti, tako da ću ja i te kako da se penzionišem. Penzija je jedna fenomenalna stvar! – rekla je Suzana Mančić.

Međutim, njen odlazak u penziju ne znači da je više nećemo gledati kraj malih ekrana.

 Ne možemo da živimo od nekih svojih snova i da se uljuljkujemo, jer karijera ima uspone i padove i pravo je čudo što ja ovoliko dugo trajem. Realna sam, pogledajte koliko mladih ljudi se bori za svoje mesto pod suncem, koliko se njih bori za svoje pozicije. Pa neću ja tako lako da ustuknem, ni oni stariji se nisu meni izmicali nego su me pustili da se ja borim, prema tome život je borba, nema tu šta – rekla je Suzana i dodala:

– Ranije to nije bilo tako. Estradne kuće su vodile računa o nama, nisi morao da budeš broj jedan da bi išao na koncerte, a sada je to tako. Sada se peva po klubovima, počinju da pevaju u jedan noću, pa ja sam tad završavala nastup i ja prosto ne želim taj tempo rada, a mislim da ne bih mogla ni da ga izdržim. Ostarila bih vrlo brzo uz takav način nastupanja, a ja ne želim da ostarim – iskrena je bila Suzana Mančić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci