[acf field="pre_title"]

Sve što niste znali o Sanji Kužet!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka popularnog muzičkog šoua „Zvezde Granda“ Sanja Kužet pre 16 godina oprobala se na filmskom platnu. Sanja je u filmu „Šejtanov ratnik“ glumila devojku Senku, koju su svi primetili.

 

Sanjina karijera je počela slučajno. Kada je bila mlađa, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila se i manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK odakle je sve krenulo.

Zatim je prešla na „Pink“, gde je radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije „TV Bingo“.

Ona se, pored „Šejtanovog ratnika“ pojavila i 2010. u filmu „Doba nevinosti“, a danas je jedno od najpopularnijih voditeljskih lica u „Zvezdama Granda“.

– Sanja je u tom filmu bila zavodnica, čak je snimala i vrele scene. U pitanju je film koji je snimljen 2006. godine. To je tinejdžerska horor komedija. Kao glumica se iste godine oprobala i u filmu „Doba nevinosti“, a deset godina kasnije postala je popularna kao voditeljka emisije „Zvezde Granda“ – pričao je tada izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci