[acf field="pre_title"]

Sve zbog negativnih komentara: Evo šta će Uraganke da menjaju za „Evroviziju“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Grupa Hurricane predstavljaće Srbiju idućeg meseca na „Evroviziji“ u Holandiji, a članice benda, zajedno sa timom sa kojim dugo sarađuju, odlučile su se na velike promene koje se tiču samog predstavljanja pred svetskom publikom tog 20. maja.

Zbog spota za pesmu „Loco loco“, ali i same numere, dobile su dosta negativnih komentara. Mnogobrojne kladionice ne predviđaju im dobar plasman na takmičenju, a pojedine javne ličnosti poput Goce Tržan javno su izjavile da im se ne dopada ono što su pripremile za najveće muzičkog takmičenje.

Hurricane, foto: Instagram

Sada je poznati trio otkrio da će potpuno promeniti imidž iz spota za pomenutu pesmu, ali i da žele da zvuče bolje nego na prošlogodišnjem nacionalnom takmičenju.

– Vežbamo svakog dana. Prošle godine na „Beoviziji“ smo mogle da zvučimo bolje, realno. Ove godine ćemo za „Evroviziju“ idućeg meseca biti baš, baš spremne. Imamo kondicione treninge, radimo na izdržljivosti. Trčimo i pevamo! (smeh) – kazala su članice grupe „Hurricane“, koje će se u drugom polufinalu „Evrovizije“ predstaviti pod rednim brojem devet.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci