Svi su ostali bez teksta: Lepa Brena helikopterom došla u emsiju!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pre tri decenije sletela je helikopterom na stadion Vasil Levski u Sofiji, i time zadala domaći zadatak mnogim svetskim zvezdama tog vremena. Scena u kojoj Lepa Brena izlazi iz letelice dok publika u transu peva njene pesme, ušla je u istoriju regionalne muzičke scene, a ove subote Brenin dolazak u emisiju Studio na RTS1 ući će u istoriju televizijskog programa na ovim prostorima: Brena će ponoviti čuvenu scenu i helikopterom sleteti u emisiju 10. aprila u 21 sat.

-Mnogo je lakše i praktičnije doći na koncert helikopterom umesto automobilom – našalila se Brena prilikom snimanja legendarne scene, dok je izlazila na pistu sa natpisom „Studio“.
Za potrebe emisije Studio, Lepa Brena je nakon pauze od godinu dana ušla u muzički studio, i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.

-Za ovakvu jednu emisiju zaista se treba pripremiti, treba biti kreativan, treba uneti dosta duše i dosta emocije, i ja mislim da će publika prepoznati svu našu ljubav i naš trud da im prikažemo nešto što se razlikuje od svega do sada i što ima jedan drugačiji pristup – rekla je Brena i dodala:

-Ova emisija ima jedan viši produkcijski nivo i obraća se ljudima na drugačiji način. Suština je da širimo muziku, dobre vibracije i ljubav među ljudima koji se bave ovom vrstom umetnosti.

Lepa Brena , foto: Sky music

I tu iznenađenjima nije kraj: drugi gost Studija je Ivan Tasovac, dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, čovek koji je uspeo u gotovo nemogućem – da približi klasičnu muziku onima koji je nikada nisu slušali. Posle dvadesetogodišnje pauze ponovo je seo za klavir, i u produkciji Skymusic Entertainment nastale su dve zanimljive i neobične kompozicije koje će odsvirati uživo u Studiju obrada Mocartovog Turskog marša objedinjena sa “Bella Ciao” – himnom slobode duha, kao i Gnossienne No.1 Erika Satija, u kojem nije promenjena nijedna nota, ali mu je dodata autentična ambijentalna i atmosfera.

Ne propustite spektakularni muzički šou Studio ove subote u 21h na RTS1.

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci