[acf field="pre_title"]

Tajna čuvana 14 godina: Željko Šašić i Ksenija Pajčin snimili duet!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Željko Šašić i tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin pre 14 godina su zajedno snimili pesmu, ali ona nikada nije ugledala svetlost dana.

Naime, Željko i Ksenija bili su najbolji prijatelji i ta numera je trebalo da bude kruna njihovog prijateljstva. Ksenija je jednom prilikom sa Željkom bila gošća u emisiji „Bravo šou“ i on je tada ekskluzivno saopštio da su snimili duet i da je veoma uzbuđen zbog pesme.

-Pesma je temperamentna i tekst je interesantan. I tu negde, kada sam je otpevao i kada sam čuo, gotovo ceo aranžman, u tome sam čuo nekoga kao što je Ksenija Pajčin. Verovala ili ne. Nespojivo, možda do sada. Pozvao sam Kseniju, ona je došla u studio, čula je, to se njoj svidelo, otpevala je svoju deonicu i ispala je jedna veoma interesantna pesma. Nažalost, nismo stigli da je izmiksamo do ove emisije, zato što naš dragi snimatelj se nije nešto dobro osećao ovih dana. Ali sigurno je da će to u najskorijoj budućnosti biti negde premijerno izvedeno. Dakle, neću reći da je to duetska pesma Željko Šašić i Ksenija Pajčin, ali ću reći da je to izuzetan spoj. Žestoka je i temperamenta – rekao je tada Željko, a Ksenija se nadovezala:

-Jako je temperamenta, pozdravljamo snimatelja, ja mislim da je to duetska pesma – rekla je tada lepotica.

Željko Šašić je sada ispričao šta se dogodilo sa pesmom i zašto nikada nije ugledala svetlost dana.

-To je bila čvrsta i moderna melodija, gde, uglavnom, ja pevam, a bio je jedan deo koji je strašno odgovarao Ksenijinoj energiji. Bilo je na nekoliko jezika i ona je repovala na španskom i engleskom. Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju, to postoji u arhivi, ali nikad nismo objavili sve to. To smo snimali nekoliko godina pre njene veze sa problematičnim dečkom. Spot smo takođe hteli da napravimo, ali, nažalost, nismo to sve realizovali. Znate kako, pevači snime masu pesama, ali ne objave sve. Možda se to iskopa i objavi jednog dana, nisam razmišljao o tome – otkrio je Šašić za „Srpski telegraf“ tajnu čuvanu 14 godina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci