[acf field="pre_title"]

Tamara izabrala ime za ćerkicu: „Srećna sam što će beba nositi baš moje ime“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Starleta Tamara Đurić poslednje dane trudnoće provodi u pripremama za dolazak na svet devojčice, koja će poneti baš njeno ime, Tamara.

Tamara je za Toxic portal potvrdila da će njena ćerka poneti baš njeno ime, kao i da se u njenom domu s nestrpljenjem iščekuje dolazak njene princeze.

Tamara Đurić, foto: Dejan Milićević

– Drago mi je što se trudnoća bliži kraju. Nekako sam se trudila da trudnoću iznesem na najbolji mogući način. Hranila sam se baš zdravo, pa mogu da se pohvalim da sam se za celu trudnoću ugojila samo 7 kilograma, ali i da sam jedina trudnica koja ima trbušnjake. Što se tiče imena, moj izabranik i ja smo odlučili da ime dobije baš po meni, Tamara, i jako sam srećna zbog toga. U mojoj porodici već vlada velika euforija što nam uskoro dokazi princeza – otrkila nam je Đurićeva.

Tamara Đurić, foto: Dejan Milićević

Tamara je pre samo nekoliko dana uradila i seriju fotografija u poslednjim danima trudnoće, ali ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da je nalik editorijalima koji rade svetske zvezde.

Tamara Đurić, foto: Dejan Milićević

– Želela sam da na svoj specifičan način napravim fotografije koje će mi ostati u lepom sećanju. Sa svojim timom, na čelu sa Dejanom Milićevićem, odlučila sam se da napravim nešto što znam da mnoge žene u Srbiji bi htele, ali zbog okruženja ne bi smele da urade. Komentari stižu sa raznih strana i mogu reći da su više pozitivni nego negativni – otkriva nam Tamara.

Tamara Đurić, foto: Dejan Milićević

Podsećamo, starleta je svadbu sa svojim izabranikom Nikolom otakazala zbog pandemije koronavirusa. A, kako je i sama Tamara najavila čim prođe pandemija u planu je veliko svadbeno veselje kakvo nije viđeno na našim prostorima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci