Tamara Milutinović o sujeti i estradnim prijateljstvima!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Estradnu zvezdu Tamaru Milutinović, nakon što se vratila sa putovanja na kom je bila sa svojom koleginicom i dugogodišnjom prijateljicom Editom Aradinović, sreli smo na jednom snimanju.

Iskreno nam je rekla da li ona veruje u estradna prijateljstva i da li među kolegama ima sujete:

-Ja nisam imala takvu situaciju, verovatno jer sam okružena devojkama koje su zadovoljne sobom, svojom karijerom i prate svoje ciljeve – rekla je Milutinovićeva, pa nam je otkrila i to da joj Edita nije samo koleginica, već i školska drugarica:

– Ona i ja smo se školovale zajedno, sedele u istoj klupi, zajedno krenule u estradne vode. Niti ona mene, niti ja nju smatram rivalom ili konkurencijom – otkrila je pevačica u emisiji “DeToxic”.

Za svog pritijatelja iz detinjstva Nikolu, poznatijeg kao “Neuspeh Džokeru”, sa velikim osmehom rekla je da je on njena najveća ljubav.

– Mi smo odrasli zajedno, on mi je drugar iz osnovne škole. Znamo se od pelena, od šeste godine. On je osoba sa kojom nije prošlo dva dana, a da se ne vidimo jer zivimo blizu jedno drugog i stvarno se upotpunjujemo – pa nam je rekla i da li mu pomaže pri snimanju klipova:

– Apsolutno mu pomažem i uvek kada imam neku ideju ja ga pozovem da mu javim – rekla nam je za kraj.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci