[acf field="pre_title"]

Tamara Milutinović otkrila tajnu svog savršenog izgleda!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Srećna i zaljubljena, pevačica Tamara Milutinović proteklih meseci uživa u ljubavi sa svojim izabranikom.

Svoju liniju je dovela do savršenstva i u intervjuu za “Zdrav život” ističe da je srećna što nije imala većih zdravstvenih problema, sem upale pluća, koju je brzo uspela da prevaziđe.

– Zahvalna sam što sam u današnje vreme zdrava osoba i to je jedna od najbitnijih stavki da biste mogli da uživate u životu. Pre par godina sam tokom leta imala upalu pluća, ali na moju sreću sve sam uspela brzo da rešim i zacelim. Tada sam shvatila da mi je zdravlje na prvom mestu i da moram više da povedem računa o sebi i svojim bližnjima – poručuje Tamara i dodaje:

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović, foto: Instagram

– Mislim da svi negde prirodno pazimo na zdravlje, ali kada su u pitanju odricanja, dosta toga sam se odrekla zarad „zdravijeg stomaka“ i organizma, počev od toga da sam se odrekla nečega što najviše volim, a to je koka kola. Redovno idem na preglede, a i na svakih šest meseci radim krvnu sliku, mislim da je to najvažnije, između ostalog – istakla je Milutinovićeva.

Napominje i kako je sada u fazi mršavljenja i da je zadovoljna sa svojom figurom pred letnju sezonu.

– Često imam borbu sa kilogramima i osciliram. Nažalost tako je i ne mogu da jedem šta poželim. Trenutno je nastupila faza kada sam smršala i super je što se to dogodilo pred leto – iskreno je rekla.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović, foto: Instagram

– U pitanju je samo genetika, nažalost ne treniram. Ponekad trčim, ali u poslednje vreme ne stižem da se posvetim treninzima, iako bih volela. Nisam sportski tip, ali možda to u budućnosti ipak promenim. Za sada mi je dovoljno samo trčanje i brzi hod, to je najvažnije i ujedno je najbolja vežba, a i moram dodati najjednostavnija – kroz osmeh kaže Tamara koja nije protiv estetskih intervencija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci