Tamari Đurić turski hirurg uništio nos

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV
Starleta Tamara Đurić pre izvesnog vremena pojavila se na televiziji i otkrila svima da joj je turski hirurg uništio nos, zbog čega je porede sa preminulim pevačem Majklom Džeksonom.

Tamara je, osim duševnog bola, imala i vidljive posledice ove loše intervenicije za koju je tvrdila da je molila turskog hirurga da joj popravi, ali da joj je on tražio da se tim povodom nekoliko puta vide.

Kako Đurićeva nije imala tu nameru da se viđa s njim jer je čula da Turčin redovno ima intimne odnose sa svojim pacijentkinjama, odlučila je da ponovi operaciju kod drugog hirurga, a Turčina da tuži:

–Tamara je imala ozbiljan životni problem, platila je ogromnu sumu novca da bi joj hirurg sredio nos, a iz bolnice je izašla kao Majkl Džekson, zbog čega ga je molila da je ponovo operiše. Tu priču svi znate, a sada je odlučila da svoju duševnu bol naplati. – kaže pa dodaje:

Kada je svoje lice dovela do željenog izgleda podnela je tužbu protiv tog hirurga i od njega potražuje da joj isplati 200.000 evra. Ovo je verovatno najveća suma novca koju neko iz Srbije potražuje, ali ona smatra da je ono što je preživela ništa naspram te sume novca – izjavio je izvor blizak Tamari, dok je Đurićeva sve potvrdila za Informer:

– Tačno je da sam ga tužila i nemam nameru da odustanem- kratko je potvrdila Tamara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci