Tanja Savić iskreno: „Ili ćete da trpite ili ćete da obolite psihički!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Tanja Savić, ne krije da je bila izmanipulisana od strane svog supruga Dušana Jovančevića tokom njihovog braka, te je to prilikom otkrila sa čime se suočavala i dala savet svim ženama koje prolaze kroz isto.

– Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa? Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke – rekla je Tanja, pa dodaje:

– Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila. Ova korona mi je i nešto dobro donela, možda ja nikad ne bih osetila mog manipulatora, nemam pojma. Nemojte trpiti ni psihičko ni fizičko nasilje, psihičko nasilje nekad može biti i gore od fizičkog – Ispričala je pevačica, u emisiji „Magazin In“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci