[acf field="pre_title"]

Tea Tairović o periodu iza nje ekskluzivno za Toxic: „Mislila sam da neke stvari nikada neću preživeti!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedna od najtraženijih muzičkih zvezdi, Tea Tairović ekskluzivno za Toxic otkrila je ko joj se našao kao podrška u teškom periodu koji je izazvao mnoštvo različitih reakcija, kako je sve podnela i na koga je veoma ponosna.

Naime, Tea je jedna od pevačica koja ima najviše zakazanih nastupa, te tako i odlično zarađuje. Međutim, u poslednje vreme su na račun njenog imena pristizali razni komentari, a ona nam je otkrila kako se nosila sa njima:

– Pa bolje nego što sam mislila, nekako za neke stvari sam mislila da nikada neću preživeti i kada su se neke stvari desile u vidu tih komentara, onda sam shvatila da mi zapravo uopšte ne smeta. Prosto ono što ne pročitam, ne postoji za mene – iskrena je bila Tea, pa dodaje i koliko je ponosna na žensku solidarnost sa kojom se susrela tokom teškog preioda:

– Ja sam ponosna na moje žene, zato što su žene toliko jake, manje sujetne nego muškarci. Toliko smo nekako jedna uz drugu i meni se to u ovoj godini baš pokazalo, veoma sam ponosna i mogla bih zaplakati bukvalno – rekla je emotivno pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci