Tea Tairović o periodu iza nje ekskluzivno za Toxic: „Mislila sam da neke stvari nikada neću preživeti!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedna od najtraženijih muzičkih zvezdi, Tea Tairović ekskluzivno za Toxic otkrila je ko joj se našao kao podrška u teškom periodu koji je izazvao mnoštvo različitih reakcija, kako je sve podnela i na koga je veoma ponosna.

Naime, Tea je jedna od pevačica koja ima najviše zakazanih nastupa, te tako i odlično zarađuje. Međutim, u poslednje vreme su na račun njenog imena pristizali razni komentari, a ona nam je otkrila kako se nosila sa njima:

– Pa bolje nego što sam mislila, nekako za neke stvari sam mislila da nikada neću preživeti i kada su se neke stvari desile u vidu tih komentara, onda sam shvatila da mi zapravo uopšte ne smeta. Prosto ono što ne pročitam, ne postoji za mene – iskrena je bila Tea, pa dodaje i koliko je ponosna na žensku solidarnost sa kojom se susrela tokom teškog preioda:

– Ja sam ponosna na moje žene, zato što su žene toliko jake, manje sujetne nego muškarci. Toliko smo nekako jedna uz drugu i meni se to u ovoj godini baš pokazalo, veoma sam ponosna i mogla bih zaplakati bukvalno – rekla je emotivno pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci