NIKADA NIJE BILA SREĆNIJA

Teodora Džehverović iskreno o dečku: Nijedan odnos nije savršen, pa ni naš

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Teodora Džehverović posle veze sa manekenom Anđelom Rankovićem svoj ljubavni život čuvala je za sebe. Dugo je niko nije video sa momkom, a i kada su je povezivali sa nekim muškarcima, pevačica je to odmah dematovala. Međutim, poslednja dva meseca Teodora više ništa ne skriva. Otvoreno priča o vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a upravo je za „DeToxic“ emisiju otkrila detalje njihove ljubavi.

-Nino se uklopio sa mojim društvom kao da se znaju čitav život. Kada smo išli na vikendicu sa mojim prijateljima i porodicom, on se družio sa njima i bilo je sve savršeno. Veoma cenim kod njega što shvata koliko je meni bitna porodica i on je sa moje strane odlično prihvaćen. Takođe, i mene su svi njegovi prihvatili i za sada je sve super – rekla nam je pevačica koja tvrdi da od kada je sa Ninom sija.

Osim što joj je naša ekipa udelila kompliment da se vidi da je zaljubljena, kaže, da joj i prijatelji isto govore. Iako su nerazdvojni i srećni jedno pored drugog, par se svakodnevno nosi sa tračevima i neistinama o njihovoj vezi. Pevačica se potrudila da mu objasni da je to normalno jer je ona javna ličnost i da je njen privatni život zanimljiv publici i njenim fanovima.

-Iako je Nino poznata ličnost, morala sam da mu objasnim da se mediji „zakače“ za mene. Rekla sam mu da mora da se navikne na to, ali sam mu rekla i da ću ga razumeti ako to ne može da shavti. Međutim, on se dobro drži i ništa mu nije bitno. Iskreni smo, sve karte smo stavili na sto, znate da ni u jednom odnosu ništa nije savršeno – ispričala je Dzehverovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci