Teodora Džehverović iskreno o svojoj vezi!

Pročitajte još

Pevačica Teodora Džehverović već duže vreme uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, od kog je poslednjih meseci razdvojena budući da on trenutno igra u Južnoj Americi.

Teodora je priznala da je u početku veoma teško podnosila razdvojenost od Nina.

– Najgore mi je bilo tih prvih mesec dana, gde non-stop preispituješ sebe da li si spreman na tako nešto, da li možeš bez njega i koliko će to sve trajati. Tu smo, čujemo se, ali znaš kada ti neko fali tu fizički pored tebe – rekla je Teodora u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji pa dodala:

Teodora Džehverović, Nino Čelebić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Legnem uveče i hoću da umrem, jer sve moje traži da je on pored mene.

Period koji su proveli odvojeni Teodora je iskoristila kako bi se posvetila svom fizičkom izgledu.

– Trenirala sam stalno, ofarbala se, kao da mu budem prelepa kada me vidi. Toliko sam bila uzbuđena, osećala sam se kao da idem na prvi dejt sa njim- rekla je ona.

Ipak, ne krije da se plašila spekulacija o njihovom odnosu.

– Pisali su da nismo zajedno, da nećemo uspeti, i tako dalje. Znala sam da će nas potkačiti, a brinula sam se zbog njega, jer je daleko i nisam želela da ga nešto optereti. Držali smo se zajedno, ali sam se bojala da će napisati da sam ovde sa nekim drugim. Znam da mi on veruje, ali ljudi su spremni na sve i naravno da mu ne bi bilo svejedno. Nemoguće je ne obratiti pažnju na to – iskreno je priznala pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci