[acf field="pre_title"]

Teodora Džehverović: „Nije svejedeno da te neko omalovažava i pljuje!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Mlada pevačica Teodora Džehverović miljenica je među mlađim generacijama i njene pesme su pravi hitovi i broje milionske preglede na Jutjubu.

Međutim, uprkos veoma uspešnoj karijeri koju gradi, još uvek se susreće sa gomilom negativnih komentara. Pevačica se osvrnula na svoje hejtere, pa je rekla šta joj najviše zameraju:

– Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniji. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda. Meni kažu: „Jao, šta ti kao pevaš tu deci od 15 godina!“, ja kažem: „Šta je problem, kad ste vi izlazili, niste sa 30, 35 godina“. Na mladima svet ostaje, sa 15 godina se izlazi. Lepo je biti idol mladima – iskrena je bila Teodora, pa je dodala:

–  Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pevač prolazi kroz to. Ali neverovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto posle toliko godina, kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Dela govore umesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuje i komentariše u negativnom smislu – rekla je Džehverovićeva, za „Mondo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci