[acf field="pre_title"]

„TEŠKO JE BITI JA“ – Ana Nikolić nikad iskrenija: Otkrila zašto se povukla sa javne scene

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od najvećih muzičkih zvezda Ana Nikolić gost je ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat, koja se prikazuje na Hype televiziji u nedelju od 16 časova.

Sa autorom i voditeljem Nemanjom Kovačevićem dotakla se raznih tema, između ostalog priprema za predstojeći koncert koji će se održati u Štark areni 07.oktobra :

„Ozbiljna produkcija Hype stoji iza mene, ozbiljan projekat se sprema, ja sam profesionalac i znam da će ovaj koncert da bude ono najbolje što ću svojoj publici da predstavim, moja zamisao je da ide iz četiri celine koje prate moju karijeru od samog početka, nešto kao kombinacija mjuzikla i drame. Tu su naravno i nove pesme koje spremam u studiju, i koje će biti ozbiljni hitovi“ ističe Ana.

Kako i sama kaže uvek je pratila ono što joj srce poručuje, i unutrašnji osećaji, međutim kako ističe nekada se i ogluši , pa namerno neće da sluša jer ne želi da čuje istinu.

Vlasnica čuvenih hitova Romale Romali, Devojka od čokolade, ističe da je publika voli i da se raduje nastupima:

„Na jedno vreme sam se povukla, jer mi je trebao odmor od svega i imala sam opravdane razloge, ali muzika je moj život, i mene publika voli i oseća emociju koju dajem kroz svoje pesme, publiku ne možeš da slažeš, i radujem se koncertima, novim pesmama, nastupima.”

Kako kaže tekstopisci su uvek znali koju pesmu da joj daju, jer će ona ostaviti svoj pečat:

„Kroz karijeru sam pesme birala u odnosu na ono kako se moja duša osećala, i zato su postali najveći hitovi, i nemaju cenu.Evo recimo „Mišo moj“ vanvremenski hit, pisan u posebnim životnim trenutcima, nema cenu. Kada sam je dobila na poklon, imala sam i odgvoronost i sreću da je baš ja otpevam“

Na pitanje voditelja „Da li je teško biti Ana Nikolić“ ko iz topa je odgovorila  uz osmeh :

„Gde je lako, teško je biti JA, ali sve zavisi sa koje strane gledamo“

O detaljima iz života muzičke zvezde, možete pogledati u nedelju od 16 časova samo na Hype televiziji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci