Tijana Bogićević o duetu sa Damirom Kedžom: “Snimili smo spot, kakav nije neko skoro viđen”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pop pevačica, Tijana Bogićević ujedinila je svoj izvrsni glas sa izuzetno popularnim kolegom, Damirom Kedžom, prošlogodišnjim predstavnikom Hrvatske na Evroviziji.

Uprkos pandemiji koja ne jenjava, oni su uspeli da ostvare saradnju i snime romantičnu ljubavnu baladu “Hram”, iako to u ovakvim uslovima nije ni malo lako.

Dogodio se neverovatan spoj, a ova pesma je njihov prvi duet. Naime, pesmu je napisala i komponovala čuvena Aleksandra Milutinović, koja je kako oboje kažu i zaslužna za njihovu saradnju.

– Aleksandra je odmah predložila Tijanu, ona je rekla da, mi smo rekli da, ali ipak, njena je bila poslednja. I, evo ga, “Hram” godinu dana kasnije. Zapravo, sprečila nas je Korona, jer ovu pesmu imamo od marta prošle godine – istakao je Damir, a na to je Tiana kroz smeh prokomentarisala:

– Mislila sam da ne želi duet sa mnom. I rekla sam da ću sama otpevati, ako se ne jave.  Ali eto, javili su se!

Nakon svih dogovara, zajedničkim snagama, uspeli su da pređu sve granice, prođu sve testove i snime spot kakav nije skoro viđen, a za naše kamere su otkrili su koliko je zapravo bilo teško sve pripremiti, kako bi finalni proizvod bio ovakav.

– Stvarno smo snimili spot kakav nije neko skoro snimio. Kada sam odgledala spot, zaista nisam imala nikakvih zamerki. Meni je sve prelepo izgledalo – bila je iskrena Tijana, a Damir je dodao:

– S obzirom na to u kakvim smo uslovima radili, mislim da smo napravili vrhunski projekat. Volim lokacije u spotovima koje još uvek nisu istrošene. Znali smo da imamo pesmu koja je pop hit, koji se lako pamti.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci