[acf field="pre_title"]

Tijana Dapčević napravila sjajnu atmosferu na snimanju šou programa Studio

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U emisiji Studio koja je prošle subote počela da se emituje na RTS1, gledaoci su po prvi put imali priliku da zavire iza scene i vide kako izgleda kreativni proces rada na pesmama, na koji način nastaju prearanžmani i kakva atmosfera vlada među učesnicima tog procesa.

Videli su kako je Toniju Cetinskom zastala knedla u grlu dok je pevao obradu Čoline pesme, ali i koliko je zahtevan i kakav je perfekcionista Saša Matić kada je o snimanju pesama reč.
Sledeća epizoda Studija na programu je ove subote, 27. marta na RTS1 u 21h, a voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin ugostiće Tijanu Dapčević, Kikija Lesendrića i Pilote, kao i goste iznenađenja.

Tijana Dapčević poznata je kao veliki šou majstor, a evo kavu je atmosferu napravila u Skymusic muzičkom studiju prilikom kreiranja prearanžmana numera koje će izvesti na spektakularnoj sceni Studija.

Pesme u Studiju izvode najveća muzička imena regiona, a gledaoci će svaku numeru čuti po prvi put, bilo da je reč o novim pesmama ili o starim hitovima – jer svaka pesma će biti izvedena u potpuno novom, neočekivanom aranžmanu. U narednih 13 epizoda, svake subote u 21h na RTS1, Studio će ugostiti najveća muzička imena sa ovih prostora, među kojima su Van Gogh, Dino Merlin, Petar Grašo, Stefan Milenković, Nina Badrić, S.A.R.S, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Dženan Lončarević, Tropico Band,
Hurricane, Aleksandra Radović, Sara Jo i mnogi drugi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci