[acf field="pre_title"]

Tijana Dapčević otkrila: „Svoje devojačko veče sam provela u autobusu!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Tijana Dapćević, tumači lik Marine u mjuziklu „Veselo devojačko veče“, Radeta Vukotića. Na pitanje kakvo je bilo njeno devojačko veče, Tijana je kroz smeh odgovorila:

– Nisam imala devojačko veče jer sam tog dana kao voditelj bila na snimanju do kasno, pošto sam se ja udala pre 22. godine u Somboru. To veče, posle snimanja sam se zaputila sa mojim ortacima – frizerom, stilistom i šminkerom na put za Sombor. Tako da sam svoje devojačko veće provela u autobusu – prisetila se pevačica.

Tijana je od onih pevača koji snimaju singlove jednom godišnje. Prošle godine je to bila pesma „Slepa ljubav“, a ovogodišnja će verovatno biti snimljena do kraja godine.

– Smatram da svako ko se bavi šou biznisom treba da zna i da peva i da glumi i da vodi. Jedino na Balkanu ljudi zaziru od toga. Ja jesam prvenstveno muzičar jer sam po vokaciji profesor čela, ali sam pre dvadeset pet godina prihvatila činjenicu da sam ustvari zabavljač. Moja misija na ovoj zemlji je da ljude lečim svojom muzikom, glasom, pojavom i energijom. Jednostavno, moram sve te stvari da znam da radim – naglašava umetnica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci